Продукція
Продукція що виробляється нашим підприємством
Макуха соєва ДСТУ 27149-95
Назва показника | Фактичне значення | |
Колір | від жовтого до світло бурого | |
Запах | властивий макусі | |
Масова частка сирого протеїну в перерахунку на абсолютно суху речовину, % | 38,5-43 | |
Масова частка сирої клітковини в перерахунку на абсолютно суху речовину, % | не більше 7 | |
Масова частка сирого жиру в перерахунку на абсолютно суху речовину, % | 6-7 | |
Масова частка вологи і летких речовин, % | 7 – 10 | |
Зараженість шкідниками | відсутня | |
Вміст сторонніх домішок (камінчики, скло, земля) | відсутні |
Олія соєва ДСТУ 4534:2006
Назва показника | Фактичне значення | |
Прозорість | прозора, допускається легке помутніння | |
Смак та запах | властивий соєвій олії | |
Колірне число, мг йоду | не більше 25 | |
Кислотне число, мг КОН/г | не більше 4 | |
Пероксидне число, ½ О ммоль/кг | не більше 5 | |
Масова частка вологи і летких речовин, % | не більше 0,2 | |
Масова частка фосфоровмісних речовин (в перерахунку на стеароолеолецитин), % | не більше 0,6 (236 ррМ) | |
Масова частка нежирових домішок, % | не більше 0,1 |